Fictie

een_rivier_in_de_woestijnEen rivier in de woestijn
Adriënne van Holst-Romijn

Robert de Wild en Lilian Mudde...
Twee jonge mensen die, los van elkaar, een ingrijpende verandering in hun leven meemaken. Alles wat ooit zekerheid en houvast gaf, verdwijnt als sneeuw voor de zon. Er is geen perspectief meer... Totdat ze, via internet, elkaars wereld binnen stappen. Dat geeft nieuwe hoop, vooral als ze op dezelfde golflengte lijken te zitten en er iets moois tussen hen groeit. Maar in werkelijkheid wordt er essentiële informatie achtergehouden, waardoor de realiteit gemaskerd is. De nevel wordt steeds dichter en de moed om tevoorschijn te komen, complexer. En dan gebeurt er plotseling het onvermijdelijke: de sluier wordt weggetrokken en alles komt genadeloos aan het licht. De confrontatie met de waarheid is zo verwarrend, dat een toekomst voor hen beiden uitgesloten lijkt. Er is niets meer dat hen bindt. Behalve... de liefde. Zal die sterk genoeg zijn om te triomferen? Of is de hindernis te hoog? 'Een rivier in de woestijn' is een pakkende roman over het leren omgaan met littekens en afwijzing, een fascinerende zoektocht naar oprechte liefde en de zin van het bestaan.

het_andere_gezichtHet andere gezicht
Mensje Van Keulen

In deze bundel staan 11 mysterieuze, soms ongrijpbare verhalen over mensen die instinctief handelen. Als lezer krijg je nauwelijks iets te horen over hun beweegredenen, omdat die er vaak niet zijn. Het titelverhaal gaat over een vrouw die na een auto-ongeluk een door verbranding verminkt gezicht heeft. Regelmatig terugkerend thema in de verhalen is de vervreemding van het (eigen) leven.

Ergens anders een boek gezien dat hier niet tussenstaat? Laat het ons gerust weten via info@omgaanmetbrandwonden.be en we vullen de lijst graag aan.

.

Nieuwsbrief